Oteller
HASANKEYF UYGULAMA OTELİ

Tarihin ve konforun ve sadeliğin mükemmel harmonisiyle “Hasankeyf Uygulama Oteli” rahatlığıyla sizi dinlendirecek ve konforuyla şımartacağız. Mimarinin, sadelikteki şıklığın kendini gösterdiği huzurun ulaştığı son noktayı buluşturarak, Hasankeyf Uygulama Oteli Hasankeyf'in kalbine yerleşen muhteşem tek örnek. Hasankeyf Uygulama Oteli siz ve değerli konuklarınızı sade ve şık olanakları, olağanüstü hizmet ve misafir memnuniyeti üzerine odaklanmış deneyimli personeli ile kusursuz bir tatil ortamına davet ediyor.
OTELİN ADI:  Hasankeyf Uygulama Oteli
AÇILIŞ TARİHİ:  09.11.2019 Cumartesi
KATEGORİ: Uygulama Oteli
KAPASİTE: 49 Oda 98 Yatak
LOKASYON: 72350 Hasankeyf/ Batman/Türkiye
KONUM: 10000m2’lik alan içerisindedir.
PANSİYON: Oda Kahvaltı
KREDI KARTLARI: Visa, Eurocard, Mastercard
ASANSOR: 1 adet misafir asansörü.
KAT SAYISI: 2 kat
ÇOCUK KONAKLAMA: Otelimiz “yetişkinlere ve çocuklara uygun” bir tesistir.

 
Oda Kahvaltı konaklamalarda kahvaltı hariç tüm ürünler ücretlidir.Giriş Saati 14.00- Çıkış Saati 12.00 (Misafirlerimiz, çıkış günü sabah kahvaltısından yararlanabilirler).
Alkollü içecek servisi yoktur.
Konaklayan misafir sayısı 25 kişi ve üzeri olması durumunda Açık Büfe açılacaktır. 25 kişi ve altında olması durumunda set menü servis edilecektir.
Hizmetlerimiz ve saatleri sezon içerisinde otel tarafından operasyon ve tedarik edilebilme durumu doğrultusunda değişiklik gösterebilir.
Evcil Hayvan kabul edilmemektedir.
Ünitelerin açılış kapanış saatleri ve yerleri sezona ve mevsime göre değişebilir. 
Rezervasyon için tıklayınız.


REAL KONAK HOTEL

Real Konak otel, şehir merkezinde, havaalanına 4 km uzaklıkta yer almaktadır. Modern mimarisi, şık iç dekorasyonu, lüks odaları ve kusursuz hizmet anlayışı ile hizmet veren Real Konak Hotel, siz değerli misafirlerimize iş veya tatil amaçlı seyahatlerinizde eşsiz bir deneyim yaşatarak toplantı, kongre ve özel davetleriniz için birçok alternatif sunmaktadır. Türk ve Dünya mutfağından seçkin yemeklerden ve uluslararası lezzetlerden oluşan menüsü ile restoranıyla keyifli lezzetler sunmanın yanı sıra güler yüzlü ve deneyimli çalışanları ile beklentilerin ötesinde hizmet vermektedir.

Sanal tur için tıklayınız.

OTEL İZGİ TURHAN

 
Batman Havalimanı'na sadece 3 km mesafedeki Hotel İzgi Turhan, Taşlıdere kaplıcalarına 40 km uzaklıktadır. Otele yürüme mesafesinde birçok kafe ve restoran bulunmaktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark mevcuttur. Otelde bir teras ve açık oturma alanına sahip bir bahçe bulunmaktadır. Resepsiyon 24 saat hizmetinizdedir. Hotel İzgi Turhan'ın zarif bir şekilde dekore edilmiş odalarında halı kaplı zeminler, düz ekran uydu TV ve mini bar bulunmaktadır. Her odada ücretsiz banyo malzemeleri içeren özel banyo bulunmaktadır. Oda servisi de sağlanmaktadır. Her gün açık büfe kahvaltı mevcuttur. Restoran, öğle ve akşam yemeklerinde alakart menü sunmaktadır. Güzel havalarda yemeklerin tadını bahçede çıkarabilirsiniz. Lobi alanındaki kafede gün boyunca alkolsüz içecekler ve atıştırmalıklar mevcuttur.

GRAND HASANKEYF OTEL


Grand Hasankeyf Hotel'in tüm odaları modern bir dekorasyona sahiptir. Tüm odalarda saç kurutma makinesi içeren özel banyo ve Lig TV'li düz ekran TV bulunmaktadır. Bazı geniş süitlerde çay/kahve yapma imkanı ve oturma yeri vardır.Otel Ulaşımı:
• Batman Havalimanı'na 8 km,
• Batman Otogarı'na 4 km
• Batman Tren Garı'na 1,6 km
• Batman Şehri Kültür, Turizm ve Müze'ye 1 km
• Batman'a 2 km Batman Bölge Devlet Hastanesi
• Batman Hasankeyf ilçe ve kalesine 38 km
• Diyarbakır Havalimanı Alanı 108 km
• Mardin Havalimanı 173 km.

BOZOOĞULLARI OTEL 


 Bozooğulları otel, 7/24 açık kafe, restoran ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Turgut Özal Bulvarı'nın kalbinde yer almaktadır. Batman'ın en büyük parkı olan ATATÜRK Parkı'nın hemen karşısında Batman Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü, Batman Emniyet Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi otelimizin hemen yanındadır. 2017 yılının ikinci yarısında modern Fransız mimari tasarımı ile yenilenen Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin incisi BATMAN'daki eviniz BOZOOĞULLARI HOTEL Ailesi'nde sizleri görmekten mutluluk duyacağız.

ANTİK MEZOPOTAMYA OTEL 


Merkezi konumu ve güler yüzlü personeli ile misafirlerin beğenisini kazanan Antik Mezopotamya Otel, Batman'da hizmet veriyor. Ulaşım olanakları açısından oldukça avantajlı bir konuma sahip olan tesis, hem iş hem de tatil amaçlı seyahatler için konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor. Mezopotamya Otel bünyesinde vücut içinde hizmet veren bir SPA alanına sahiptir. Bu alanda Türk hamamı, sauna, masaj uygulamaları ve kapalı havuz gibi tesisler bulunmaktadır. Dileyen misafirler tesisin spor salonunda vakit geçirebilir. Kendi otoparkına sahip olan Mezopotamya Hotel'in sunduğu diğer imkanlar arasında toplantı odası, çamaşırhane ve kuru temizleme yer almaktadır. İhtiyacı olan misafirler tesisten araç kiralayabilirler.